Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zweepslagen na bitchfight

sticker boerka Amsterdam burqa's

Een vrouw is onlangs in het openbaar gegeseld op last van de Saoedische rechter. Maar liefst tachtig zweepslagen ontving ze, terwijl het voltallige personeel van de universiteit toekeek.

De gestrafte had eerder een faculteitsmedewerkster in de noordelijke stad Rafha mishandeld, schrijft Emirates24/7. De toorn van de dame was gewekt toen bleek dat haar echtgenoot stiekem ook met deze vrouw getrouwd was.
(secret identity poster)

Nadat haar man over de bitchfight hoorde was hij dermate woedend dat hij van beide vrouwen scheidde. Later besloot hij alsnog zijn eerste echtgenote te hertrouwen. De aanvalster kreeg ook een maand celstraf.

DF

Gerelateerd:

Man pleegt zelfmoord om borstvoeding

Saoedische “Julia” mag in Jemen blijven

“Romeo & Julia” op Arabisch schiereiland

Vader bruid doodt broer bruidegom

Moslima aangerand tijdens gebed

‘No woman, no drive’ satire op rijverbod S-Arabië

Naaktdans = 2000 zweepslagen + 10 jaar cel

Man bedreigt dochter (12) tijdens bruiloft, komt tot inkeer

Twintig zweepslagen voor Saoediër na “grap” met vrouw

Mekka: bruidegom achter tralies tijdens huwelijksnacht

Krant Jemen & politie: “verhaal dood kindbruidje = onzin”


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>