Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zwangere vrouw opgeblazen, baby leeft

graffiti monster baby Amsterdam North 2013 September ndsm

Een Chinees heeft zijn vriendin ontvoerd en – terwijl ze door hem bezwangerd was – met een gasfles opgeblazen.

De 21-jarige Xu Fan was al zes maanden in een relatie met haar vriend Li Moulian (36) toen hij de situatie niet meer aan bleek te kunnen, schrijft The Daily Mail. De man sleurde Xu uit bed, vertelde dat hij haar ging doden en propte de vrouw in de achterbak van zijn auto.

sticker baby navelstreng Amsterdam

De politie zette de achtervolging in na door buurtbewoners te zijn gealarmeerd. Li bracht vervolgens de gasfles, die hij aan de rug van zijn vriendin gebonden had, tot ontploffing toen politieauto’s hem insloten. Toegesnelde agenten sleepten de brandende Xu uit het voertuig.

Li ligt inmiddels zwaargewond in het ziekenhuis, bizar genoeg naast de vrouw die hij van het leven probeerde te beroven. Xu liep ernstig letsel op door de aanval maar haar ongeboren baby’tje leeft wonderwel nog. Het stel woonde in de stad Huizhou, Zuid-China.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>