Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zuid-Afrikaan ontmand en verbrand

sticker dark face Amsterdam East 2014 March sinister crime

De politie van Zuid-Afrika heeft een verbrande man ontdekt van wie de geslachtsdelen ontbraken.

De achterkant van zijn schedel was volgens de autoriteiten “met chirurgische precisie geopend”. Nog onduidelijk is of het brein van de dode verwijderd werd, meldt IOL-News. Het lijk bevond zich bij het plaatsje Lakeside, in het noordoosten van het land.

sticker 'vliegende penis vleugels', BalticsDe politie vermoedt dat de man, een twintiger, slachtoffer is geworden van een rituele moord. Het lijk zou zijn verbrand om de sporen van het misdrijf uit te wissen.

Rituele moorden in Zuid-Afrika

Orgaanhandel en rituele moordpartijen vormen een vrij ernstig probleem in Zuid-Afrika. Er vallen bij dergelijk geweld jaarlijks tussen de 150 en 300 doden, aldus een schatting uit 2006.
sticker isoe Amsterdam 2013 November man brain open skull

Ledematen en organen worden van levende slachtoffers afgehakt om ze vervolgens te verwerken in traditionele (‘muti’) medicijnen. Het gaat vooral om geslachtsdelen, borsten, harten, tongen en vingers.

DF

Gerelateerd:

Arrestatie om gruwelijke moord

Man onthoofdt kind, verkracht moeder

Arrestatie moordenaar die meisje verminkte

‘Horror-huis’ Nigeria ontdekt

Schoolmeisjes gedood in satanistisch ritueel


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>