Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zuid-Afrika: meisje (6) doodt beste vriendin met revolver

sticker meisje 020

Een bijkomend probleem in samenlevingen die geteisterd worden door ernstige criminaliteit is het rondslingeren van doorgeladen vuurwapens.

Mensen vrezen de gewetenloze criminelen die het land afstropen en bereiden zich daarom voor op het allerergste.

sticker meisje bril Amsterdam SpuiZo vond een zesjarig meisje afgelopen zaterdag een doorgeladen .38 ‘Special revolver’ in haar opa’s klerenkast en besloot het wapen aan haar vriendinnetje te tonen.

Helaas voor de eveneens zes jaar oude Sibongile Moima, die op dat moment op bezoek was bij haar hartsvriendin iets ten noorden van Pretoria, ging het wapen plots af en trof haar in het gezicht. Ze was op slag dood.

Na een poging tot beroving een dag eerder had de opa van het meisje de revolver uit zijn kluis gehaald, maar vergat hem weer op te bergen.

sticker HMX meisje op regenpijp Amsterdam

Het overlijden van het kind traumatiseerde de man dermate dat hij die zondag zich van het leven probeerde te beroven middels ophanging. Aankomende maandag moet hij zich voor de rechter verantwoorden voor het onzorgvuldig bewaren van de revolver.

“We weten niet hoe we hier mee om moeten gaan”, zegt de oma van het meisje dat het wapen afvuurde.

“Mijn kleindochter vroeg me of ik na de gebeurtenissen ooit nog met haar wilde spreken.”

DF

Gerelateerd:

Kluis gestolen uit politiebureau Z-A

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Z-Afrika: bendegeweld, corruptie & 1448 strafblad-cops

Verkrachter / seriemoordenaar Z-Afrika belaagt meisjes

Scholieren Zuid-Afrika opgelicht door ambtenaren

Gruwelijk geweld tegen lesbiennes Zuid-Afrika

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”

President Zuid-Afrika promoot corruptie

Fitness-test Z-A doodt 7 aspirant agenten

Afslachting mijnwerkers Z-A testcase

Lolly lounges: pedofilie in Zuid Afrika

‘Politieagenten’ op Zuid-Afrikaanse boerderij


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>