Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af’

sticker woman weird tongue Amsterdam center 2013 September girl #art

In Zuid-Afrika werd afgelopen zondag een kind onderweg naar de kerkdienst aangesproken door een automobilist. De man beweerde bevriend te zijn met de moeder van het meisje en bood haar een lift aan.

sticker schedel met strik AmsterdamEen dag later werd ze levend teruggevonden en stelden artsen vast dat het kind verkracht was. Tijdens de wandaad had de aanvaller bovendien geprobeerd het kind te tongzoenen, maar dat was hem slecht bekomen getuige de opmerking erover door de geshockeerde deelstaat-premier Thandi Modise:

sticker 'Liberta streetwear' Amsterdam

“Hoewel het zijn verdiende loon is dat het kind zijn tong afbeet, moet deze harteloze crimineel gevangen worden en uit de samenleving verwijderd. Hij dient te boeten voor het trauma en de schade die hij het meisje aandeed terwijl hij zijn lusten bevredigde.”

De lokale politie is nu dus op zoek naar een verkrachter zonder tong (of, zoals ‘visvogel’ op Nujij.nl ‘t stelt: “En hij werd met stomheid geslagen”).

DF

Gerelateerd:

Lolly lounges: pedofilie in Zuid Afrika

Veel seksueel geweld vluchtelingenkampen Somalië

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Fitness-test Z-A doodt 7 aspirant agenten

Verkrachter Arnhem kost samenleving 1,5 miljoen

Meisjesbendes & de politisering van criminaliteit

Overheid faalt structureel bij zedenzaken

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>