Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zoon doodt ouders, kookt ze (Hong Kong)

sticker vlees ijsje Amsterdam

De rechtbank van Hong Kong buigt zich momenteel over een uiterst gruwelijk strafdossier. Een jongeman vermoordde zijn vader en moeder, hakte ze in stukken en kookte de lichaamsdelen samen met rijst.

Chau Hoi-leung (30) en zijn ouders hadden stevige conflicten over de financiering van zijn luxueuze levensstijl. De zoon moest die voortaan zelf maar betalen en dus op zoek naar een baan, vonden vader (65) en moeder (62). Chau was daarover hevig ontstemd, schrijft Mirror.

graffiti psychopath Amsterdam Spuistraat 2013 NovemberDe jongeman had het echtpaar daarom naar zijn huis gelokt met een ‘uitnodiging voor de lunch’. De man en vrouw zijn daar afgeslacht door Chau en een 36-jarige vriend.

De schedels werden verstopt in een ijskast en stukken vlees in speciaal daartoe aangeschafte vrieskisten. De zoon zoutte en verpakte ledematen die daar niet inpasten.
sticker Revenge psychotronic man Amsterdam center 2013 September tiger

Chau verklaarde de dubbele moord te hebben gepleegd vanwege mentale problemen, die voortkwamen uit “emotionele verwaarlozing door zijn ouders”. De jongeman zou drie maanden besteed hebben aan het minutieus plannen van het misdrijf.

Hij vertelde de autoriteiten in eerste instantie dat het vermiste stel “vakantie vierde in China”.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>