Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zjirinovski: baby Kate-William zal bloed Rusland drinken

sticker Moscow on tour Amsterdam Center 2013

“De troonopvolger boeit me niet”, zei de Russische volksvertegenwoordiger Vladimir Zjirinovski afgelopen dinsdag over de nieuwste telg uit de Britse koninklijke familie.

“Die monarchie vernietigt onze staat. Vandaag de dag zijn activisten van onze oppositie daar, dus heerst hier geen vreugde.”
sticker insane Baltic region art

Of hij met deze opmerking verwijst naar tegenstanders van het regime die naar Brittannië uitweken is onduidelijk, maar hoe dan ook is het koninkrijk een ‘vijand van Rusland’:

“De geboorte van een nieuwe Britse monarch verblijdt ons dus niet, want in het midden van de 21ste eeuw zal hij ons bloed drinken.”

Zjirinovski: nutcase of agent van het Kremlin?
De Russische politicus bepleitte vijf jaar geleden nog het onder water zetten van Groot-Brittannië middels een nucleair bombardement op de Atlantische Oceaan, maar ook van veel andere volken moet hij bar weinig hebben.

Zo wil hij Finland en Polen annexeren, Japan uithongeren of zelfs met kernbommen bestoken, nucleair afval storten in de Baltische republieken en Alaska veroveren op de VS (“om de bevolking van Oekraïne te dumpen”).

sticker Los tres amigos Saddam Bush Bin Laden Amsterdam 2012Ook was hij bevriend met Saddam Hoessein, steunt allerlei separatistische groepen in het buitenland, wil gratis wodka voor de Russen en startte diverse knokpartijen in het parlement en op TV.
sticker Project X goes politics Amsterdam

Ondanks zijn extremisme heeft Zjirinovski president Poetin op belangrijke punten altijd gesteund, waardoor hij diverse malen ervan is beschuldigd ‘schijn-oppositie’ te voeren.

Zijn ‘Liberaal Democratische Partij’ zou zijn opgericht door de geheime dienst KGB met als doelen het in diskrediet brengen van de echte oppositie en daar tegelijkertijd stemmen wegkapen.

sticker don't worry be jewish jewishid.nl

Geruime tijd bestond ook onduidelijkheid over de etnische achtergrond van de fel anti-Israëlische Zjirinovski, die uiteindelijk een van oorsprong joodse vader bleek te hebben.

sticker Siberian meat grinder SMG Amsterdam 2013Aan zijn recente woede-uitbarsting tegen de baby van Kate en William voegde hij nog toe zelf binnenkort een kleinkind te verwachten.

DF

Gerelateerd:

Gelovigen Rusland verenigd tegen verbod op blasfemie

Rusland: politieke snollen zijn beledigd

‘Pedofielen’ willen aftreden kinder-ombudsman Rusland

Poetins corruptie en de Russische volksaard


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>