Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zieke grap: kom langs en verkracht me

girl sticker Matteo e1kel Buratto Amsterdam center 2014 March naked woman

Een Amerikaanse vrouw is aangeklaagd wegens een nogal brute seksadvertentie die ze plaatste in naam van een andere vrouw. Ze deed dit uit woede om een woning die haar rivale kocht en dus aan haar neus voorbij ging.

Kathy Rowe verzocht onder meer om verkrachting en sodomie in de online advertentie ‘Carmel Valley Freak Show’, schrijft NBC San Diego. Diverse mannen reageerden op de oproep die ze deed in naam van de nieuwe – overigens getrouwde – eigenares van het huis in San Diego. “Ik ben er dol op om verrast te worden door een man die mijn woning binnendringt en me volledig neemt, terwijl ik ‘nee’ zeg”, chatte ze naar een van hen.
sticker Bustart 72 vrouw Amsterdam girl 2013

Rowe is onder meer aangeklaagd om “uitnodiging tot verkrachting en gedwongen sodomie”.

De woede om het huis dat ze niet kon kopen leidde er tevens toe dat ze voor ruim duizend dollar aan tijdschriften op naam van de nieuwe eigenares bestelde, een nieuwjaarsfeest in de woning aankondigde en beweerde dat er op 4 juli gratis vuurwerk werd weggegeven. Rowe zond bovendien op naam van de echtgenoot van de rivale valentijnskaarten rond naar vrouwen in de buurt.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>