Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zaad-spoor verraadt corrupte agent Dubai

sticker Pussy Juice cherry flavour Amsterdam center 2013 September cat-GR

In Dubai heeft de rechter wegens seksuele corruptie een politieagent tot vijf jaar celstraf veroordeeld.

Deze S.H. (21) zag door de vingers dat het visum van de 26-jarige D.D. verstreken was in ruil voor enige erotische dienstverlening.

#codefc sticker camera Amsterdam east 2013 SeptemberHelaas voor hen wekte het argwaan van de Tunesische nachtportier M.J. toen hij en de vrouw haar flatgebouw binnen gingen.

the devil's harvest seeds 2012 Amsterdam Netherlands

Op het CCTV systeem zag hij het tweetal naar de vierde verdieping bewegen terwijl de vrouw op de tweede woont.

“Ze bereikten het trappenhuis via de nooduitgang en toen besloot ik ze te volgen. Daar hoorde en zag ik dat ze seks hadden.”

M.J. wist het nummerbord van de agent te noteren toen deze vertrok en ontdekte zaad-sporen op de vloer.

Op advies van zijn baas deed hij vervolgens aangifte bij de politie.

sticker Lastplak Stadstoezicht eikel Amsterdam 2012

Die constateerde dat de geslachtscellen inderdaad toebehoorden aan S.H., op wie ook DNA-materiaal van de vrouw gevonden werd.

In haar lichaam trof men weliswaar sperma aan maar dit bleek van een andere man dan S.H.

D.D. kreeg drie jaar achter tralies opgelegd voor omkoping van een ambtenaar en het hebben van illegale vrijwillige seks.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>