Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Wittere tanden dankzij internetverslaving

  • 21 feb 13

  • MEDIA

  • 0 reacties

sticker 'wet-t-shirt-contest.nl'

Tanden poetsen, en dan vooral ‘s avonds, is niet een ieders favoriete bezigheid. Zeker voor mensen die graag koffie en tabak consumeren betekent dit dat het gebit geleidelijk aan verdonkert, hetgeen niet erg aantrekkelijk is. Dat is de keerzijde van het niet poetsen of afraffelen ervan uit lui- of laksheid.

De verslaving die velen inmiddels ontwikkelden met betrekking tot het internet biedt echter uitkomst.

Er zijn voor de ware digi-junk immers altijd wel nieuwssites en sociale media te bekijken, of een spelletje schaak of patience te spelen. Activiteiten die bovenal uitstekend met tandenpoetsen te combineren zijn. Hierdoor vermoed ik dat veel mede-verslaafden met een voorliefde voor koffie en tabak zullen ontdekken dat een kwartier tanden poetsen plus vijf minuten geflos helemaal niet zo onaangenaam hoeft te zijn als je de pc pas na deze activiteiten uitzet.

DF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>