Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

“Wie de bal kaatst …”

street art sticker 'PNZ' in De Jordaan

Enkele daagjes geleden werd in de stad Bakoeba (Irak) de vijfjarige Moestafa opgehangen door lieden die heel fanatiek moslim schijnen te zijn en ongeveer tegelijkertijd werd in Pakistan een blind jongetje van zeven jaren oud doodgeslagen door een religieuze leraar, omdat hij de Koran niet uit zijn hoofd kon of wilde leren. Volgens het heilige boek der moslims is er ‘geen dwang in de godsdienst’ (2:256) en gaan mensen die slecht zijn tegen kinderen regelrecht naar de hel. Misschien had de zevenjarige nog een macaber soort ‘geluk’ dat hij na een relatief korte marteling uit zijn aardse lijden verlost werd, want een blind jongetje in Pakistan kan haast niet anders eindigen dan als hondenvoer, oftewel als seksslaaf voor omvangrijke hordes gefrustreerde baardmansen die ons landje helaas ook in toenemende mate schijnen te bevolken. Sjaitaan alekoem allemaal, welkom in Nederland!

De top van de religieuze maffia hier te lande, de zich achter de Bijbel verschuilende Satanisten van het CDA, kondigde tijdens zijn laatste partijcongres aan een offensief tegen jongeren en homo’s te beginnen onder het mom van ‘respect‘. Dit van straatbendes geleende concept misstaat ze niet, deze loverboys van het Evangelie en hard moest ik lachen om de prent van meneer Gregorius N. over Plasterk en Hirsch Ballin (en nog harder om die van Hein de Kort).

Bijzonder amusant – maar volstrekt kansloos, natuurlijk – waren ook de controversiële oproepen van enkele CDA-leden tijdens diezelfde bijeenkomst tot het stoppen met ‘het gegraai in de portemonnee van de burger’ en het tegenhouden van de door democratisch gelegitimeerde bureau(f)craten geplande verhoging van de BTW van 19 naar 20 procent. Nederland sterft, terwijl de antichrist zich vermomd heeft als een Harry Potter op leeftijd.

De bovenstaande legale afpersing doet denken aan de legendarische woorden van kerkhervormer Maarten Luther over de (overigens wél vrijwillige) aflaathandel: “Dus zijn de schatten van het evangelie netten, waarmee vroeger gevist werd naar mensen van vermogen. Heden ten dage zijn de aflaatschatten netten, waarmee gevist wordt naar het vermogen van de mensen. De aflaten, die de kramers aanprijzen als de grootste genadegaven, zijn inderdaad te beschouwen als de grootste, in zover het betreft de vermeerdering van hun inkomsten.” (stelling 65 t/m 67)

Helaas is de pseudo-Christelijke lintworm inmiddels gefuseerd met de staat en bovendien nog immer hongerig. Nu ‘het systeem’ steeds openlijker corrupt blijkt, hoor je haar politieke muilen ook nooit meer termen als ‘good governance’ of ‘transparantie’ uitbraken. In een recent verleden was dit nog een soort voorwaarde voor ontwikkelingshulp, maar de parallellen met Nigeria en Rusland worden pijnlijk opzichtig…

Verder bleek deze week dat 92 procent van 1400 agenten van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond die meededen aan een enquête in hun personeelsblad ‘Geboeid’ meent dat “het verhogen van verkeersboetes niet bijdraagt tot veiliger rijgedrag, maar vooral de staatskas spekt” en dat de “helft van de Nederlandse militairen die op uitzending zijn geweest naar Afghanistan de missie ‘niet zinvol‘ vindt.”

Als je trouwens eens je onvrede over de laksheid van de wetsdienaren zou willen ventileren, denk dan eerst even aan de zaak van de 40-jarige Hans Houtman, die zwaar mishandeld werd op Schiphol. Het “gezag” had ditmaal de pech van doen te hebben met een voor een groot bedrijf werkzame oud-commando, wiens advocaat er werk van zal maken. Net als in andere bananenmonarchieën zijn leden van Defensie echter immuun voor strafvervolging (en klokkenluiders vogelvrij), dus dat zal wel loslopen schat ik zo.

De hooggeachte prostituariërs in ons parlemest stemmen deze week ook in met de Euroofpese grondwet, waar slechts enkele jaartjes geleden nog een grote meerderheid van de bevolking tegen stemde. Met dat onnozele geklets over een ‘kloof’ tussen kiezer en gekozenen moet het dus ook maar eens afgelopen zijn: de staatgreep is voltooid, de frontstore van de democratie is overbodig geworden en de gedachtenpolitie heerst in den lande.

“Ik zeg: U, hardwerkende Nederlanders, U bent de Staat der Nederlanden, niet dat stelletje in Den Haag. Wij zijn er niet voor hén, zij zijn er voor óns, zij zijn ónze dienaren! Het is tijd voor een massief verzet”, zo sprak mijn nieuwe idool Emile Ratelband deze week in de Telegraaf. Erg moedig van je, beste Emile, maar pikken zal het Rooms-rode schorem het zonder twijfel niet, God hebbe je ziel. Amen.

Tot slot wil ik nog even terugkomen op de zaak Nekschot en de woorden van John Leerdam, het (na Melkert en Herfkens) meest uitgekotste lid van de PvdA, die hij sprak naar aanleiding van de absurde inval in het huis van de cartoonist: “wie de bal kaatst, moet hem terug verwachten.” Waarom is deze eerlijkheid niet uitbundig beloont, ik vraag ‘t u! Niet alleen in Zimbabwe is het vrije woord immers in gevaar…

DF

P.S.: zie bovenstaand filmpje voor enige Europese propaganda van vroeger, met de hieronder de tekst (de eerste 5 seconden van het beeldmateriaal zijn wat warrig, en de toespraak is niet van Seyss-Inquart, maar van luitenant-generaal Hendrik Seyffardt):

“Kameraden,
wij hebben een kloek besluit genomen,
een besluit dat u tot ere strekt,
en dat Nederland tot ere strekt.
Gij hebt begrepen wat helaas door zovelen van u in den lande niet begrepen wordt,
ofwel dat zij het niet willen begrijpen.

Nederland mocht niet achterblijven,
Nederlandse zonen moeten medestrijden met de Wehrmacht van het Grootduitse Rijk die daarginder vecht,
voor de vrijheid van Europa,
voor de cultuur en de beschaving,
voor alle geestelijke waarden die voor de Christenheid van waarde moeten blijven.”


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>