Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Werknemer verkracht vrouw tijdens cruise

sticker Revenge psychotronic man Amsterdam center 2013 September tiger

Een Amerikaanse vrouw is verkracht en bijna vermoord door een cruiseschip-medewerker van de Holland-Amerika Lijn. Het slachtoffer zou de Indonesische man op Valentijnsdag hebben beledigd.

Volgens de FBI had de aanvaller, ene Ketut Pujayasa, daarom ‘wraak’ willen nemen op de 31-jarige vrouw. Ze zou hem respectloos behandeld hebben toen hij haar ontbijt kwam brengen. Het misdrijf had plaats voor de kust van Honduras op de MS Nieuw Amsterdam, meldt Sun-Sentinel.

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

Pujayasa (28) was buiten diensttijd met een sleutel de cabine van het slachtoffer ingegaan. Toen ze binnenkwam sloeg hij de vrouw met diverse voorwerpen om haar daarna te verkrachten.

De man probeerde haar zelfs te wurgen en vanaf het balkon in zee te werpen. Ze verdedigde zich met een kurkentrekker tegen de Indonesiër, die uiteindelijk vluchtte omdat iemand op de deur van de cabine bleef bonzen.

De man kon zondag worden gearresteerd.

DF

Gerelateerd:

Bijtende vrouw ontsnapt aan verkrachting

Vrouw in vliegtuig verkracht door Saoedische steward


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>