Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Wangedrag Arabische toeristen op Bali

sticker Those Folks Amsterdam center 2014 July culture tradition

De toeristenstroom uit het Midden-Oosten brengt het Indonesische eiland Bali veel geld in het laatje, maar levert ook de nodige irritaties op.

Niet alleen mishandelen Soediërs en andere Arabieren de inwoners op straat maar ook wordt vrouwelijk hotelpersoneel veelvuldig lastig gevallen, schrijft Indoboom.com. Kamermeisjes worden ‘geplaagd’ als ze de gastenverblijven moeten schoonmaken of er iets moeten afleveren.

sticker 'vieze meid', Amsterdam“Als een medewerkster weet dat het Arabische gasten zijn vraagt ze doorgaans om een mannelijke begeleider. Ze zijn bang. Arabieren willen ze omhelzen of proberen hen te verleiden”, aldus een hotelmedewerker. Ook veroorzaken ze geluidsoverlast met harde muziek en geschreeuw.

sticker native tourist Amsterdam

Volgens een serveerster bestellen ze soms eten in een restaurant om vervolgens een bediende ermee te voeden, “zonder zich ergens voor te schamen”.

Een andere medewerker noemt Arabieren ‘arrogant’ en zegt dat ze slecht luisteren. Blanken daarentegen zijn in het algemeen welgemanierd en geven alleen overlast in geval van extreme dronkenschap, terwijl gasten uit het Midden-Oosten “zelfs in nuchtere staat problematisch zijn”.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>