Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

VS: gruwelijke moord op medegevangene

sticker Cell block Four Amsterdam 2013 Red Light District prison

De Amerikaanse politie heeft in de gevangenis van Phoenix een man gearresteerd wegens het op beestachtige wijze afslachten van zijn celgenoot.

Andrew Ward stak vorige week de 33-jarige roofovervaller Douglas Walker met een potlood in zijn oog, doorsneed zijn keel met een plastic kaartje en ramde hem in elkaar. Het hoofd van het slachtoffer werd ingesmeerd met pindakaas, schrijft The New York Daily News.

sticker brain pencil Amsterdam center 2013 September brein potloodParamedici ontdekten na afloop van de moord dat Ward (27) een in plastic verpakte boterham door de strot van zijn medegevangene geduwd had om zijn luchtwegen te blokkeren.

De dader zat vast vanwege het doden van zijn twaalfjarige halfbroertje vorige maand. “Ik had gewoon zin om iemand te vermoorden”, verklaarde hij daarover aan de politie.
sticker Beau ter Ham Amsterdam 2013

Ward zou psychisch geëvalueerd zijn voordat hij bij Walker in een ruimte geplaatst werd, beweert de sheriff. “Denk je dat we voor elk van de ongeveer 400 moordenaars die we hier huisvesten een aparte cel beschikbaar hebben?”

DF

Gerelateerd:

Racistische aanval op racisten Zuid-Afrika

Zware jongen geslacht tijdens Suikerfeest

Massaal gevecht gevangenis VS om gegrilde sandwich

Honduras: leger grijpt in bij rel gevangenis

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>