Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Vrouwen bestraft na buitenechtelijke seks

breasts woman graffiti on bus Amsterdam 2013 November tits girl

Een bekende Saoedische wetenschapper verdwijnt voor twee maanden achter tralies omdat ze een verhouding had met een man die reeds getrouwd was. De vrouw kreeg ook een boete opgelegd.

Het stel werd ervan beschuldigd in een Europees resort van bil gegaan te zijn, meldt The Saudi Gazette. De academica betwist deze feiten en beweert dat de man het plan opgevat had om met haar in het huwelijk te treden.
girl sticker Matteo e1kel Buratto Amsterdam center 2014 March naked woman

De echtgenote van de Saoediër werd ook bestraft met een boete. Zij had haar echtgenoot en de wetenschapper belasterd op Facebook. De man om wie alles draait bleef tot dusver juridisch buiten schot. Het gerecht gaf wel opdracht tot een onderzoek naar zijn handel en wandel.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>