Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Vrouw dood om schone baby luier

sticker Love creatures skull Amsterdam center 2013 December

Een dag voor de eerste verjaardag van hun tweeling heeft een Indiase man zijn echtgenote gedood. Het stel kreeg ruzie om het verwisselen van een luier.

De 46-jarige Rajesh Nikhar was na Oud & Nieuw ontwaakt omdat een van de baby’s huilde. Toen hij zijn vrouw Kausar (37) vroeg het kind te verschonen en voeden, zei ze dat hij dat ook zelf best kon. Dit maakte hem dermate woedend dat hij Kausar mishandelde met een knuppel en daarna wurgde, meldt Times of India.
graffiti monster baby Amsterdam North 2013 September ndsm

Kort later begaf Rajesh zich naar het politiebureau en bekende zijn misdaad, waarop hij werd gearresteerd.

Volgens de politie was het stel in 2004 ‘uit liefde’ getrouwd, tegen de wens van hun beider families. Ze woonden iets ten zuiden van de stad Bhopal.

DF

Gerelateerd:

Ketting-dief eet 96 bananen

Hitsige haan vermoord om ‘eer’ kip

Heet water in gezicht na ‘ontvriending’ FB

Bruid gemarteld op huwelijksreis

‘Impotentie man = wreed jegens vrouw’

Neef onthoofd, kop naar politie gebracht

Heldin (14) redt bus vol kinderen India

‘Killer-cannibal’ opgepakt in India


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>