Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Vrouw verliest voogdij wegens bikini

sticker girl bikini Amsterdam center February 2014 Pane Panetrv woman

Een moeder in Koeweit is de zeggenschap over haar kinderen kwijt nadat haar ex-man de rechtbank een ‘onzedelijke foto’ van de vrouw toonde. Ze was daarop te zien met bikini in gezelschap van een vreemde man.

De advocaat van haar ex wist de rechters ervan te overtuigen dat dit haar “volstrekt ongeschikt voor het moederschap maakte”, meldt Gulf News. “Mijn cliënt eist de voogdij over de kinderen op nu blijkt dat ze niet toevertrouwd kunnen worden aan hun moeder.” De foto was genomen in het buitenland.
sticker girl swimming suit Amsterdam center 2013 September meisje bikini

“De afbeelding bewijst dat de moeder duidelijk ongeschikt is de opvoeding ter hand te nemen. Haar gedrag toont een moreel tekort en een gebrek aan zedelijkheid die het vertrouwen in de vrouw ondermijnen. Onze samenleving staat hier in moreel en religieus opzicht boven.”

Het is islamitische vrouwen verboden om zich ‘onkuis gekleed’ te bevinden in aanwezigheid van mannen tot wie zij niet in een familierelatie staan.

De moeder had bovendien eens verzuimd de kinderen op tijd van school af te halen.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>