Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Vrouw helpt man met verkrachten meisje

sticker woman squid legs Amsterdam east 2014 April girl

De Indiase politie heeft een echtpaar opgepakt in verband met diverse verkrachtingen. Slachtoffer daarvan was een 14-jarig meisje uit het stadje Morena, in de regio Bhopal.

Pappu Kawadia (50) lokte de tiener zijn huis in en verkrachtte haar diverse malen binnen een tijdsbestek van drie maanden. De man werd daarbij geholpen door zijn 45-jarige vrouw Ameena.

sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

De zaak kwam aan het licht toen de ouders van het kind ontdekten dat ze zwanger was. Het meisje durfde volgens The Times of India eerder niks te zeggen omdat Pappu haar met “ernstige gevolgen” had gedreigd. De ouders van het slachtoffer hopen dat artsen de zwangerschap willen beëindigen.

Dit is de tweede zedenzaak uit Morena in korte tijd waarin een vrouw haar echtgenoot helpt met verkrachtingen. Een 30-jarige vrouw was in oktober 2013 gekidnapt en twee dagen lang verkracht door een man en zijn vriend, waarbij de echtgenote van de één een ondersteunende rol vervulde.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>