Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Thaise vrouw gedood en verbrand op markt

graffiti fire skull Amsterdam North 2013 September vuur-schedel

De echtgenote van een politieagent is zondagmiddag in het zuiden van Thailand vermoord. Ze werd doodgeschoten en verbrand op een drukbezochte markt in de provincie Pattani.

De 28-jarige boeddhistische vrouw had kort voor de aanval inkopen gedaan, meldt Asia-One.

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

Een brief die bij het lijk werd achtergelaten duidt op een wraakactie door islamitische rebellen. Ze zouden woedend zijn geweest om de dood van drie moslimkinderen.

Opstandelingen beweren dat de broertjes, allen jonger dan tien jaar, dankzij de Thaise autoriteiten om het leven zijn gekomen. Bewijs voor hun claim werd echter niet geleverd.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>