Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Volledige stufi voor 8 schooldagen per jaar op het MBO

sticker 'schoolplein'
Een slimme MBO-leerling kan zonder onderwijs te volgen toch een vrolijk belegde boterham aan zijn studiefinanciering overhouden. Hoe zit dat?

De wet is zo dat de overheid pas na zes weken verzuim je stufi stopzet. Als je je dus eens in de zes weken meldt op je opleiding registreert men dat. Als je daarna 5 weken en 4 dagen spijbelt en vervolgens weer je stempeltje haalt op je ROC begint het tellen weer van voor af aan.

sticker educated fools Amsterdam

Minus de zomervakantie gaat het dus om zo’n 43 weken waarin de school open is, dus deel dat aantal door 6 en dan kom je uit op 7 á 8 dagen per jaar dat je een dag(deel) aanwezig moet zijn om toch een heel jaar studiefinanciering te kunnen genieten.

Het is surrealistisch om te zien hoe druk de ambtenarij altijd is met het jagen op het geld van burgers – waarbij men via heling gegevens van Zwitserse banken bemachtigt en zelfs buitenlandse servers laat hacken om de inkomsten van pokeraars te kunnen inzien – terwijl datzelfde binnen geharkte geld zonder omhaal wordt geschonken aan mensen die er duidelijk geen recht op hebben. Het is hoog tijd om die ambtenaren ons land uit te schoppen!

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>