Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Video: Koran-leraar beukt kinderen

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

De Saoedische moslimorganisatie HQMO bestudeert een video die onlangs verscheen op Liveleak. Het filmpje toont een islamitische docent die zijn pupillen afranselt.

De opnamen stammen uit de Quba Moskee in Medina, meldt zender al-Arabiya. De Koran-docent geselt met een pijp in totaal zeven jongeren, terwijl ze hem smeken ermee te stoppen.

Sheikh Emad Hafiz, de vicevoorzitter van HQMO, benadrukt dat geweld niet is toegestaan tijdens Koran-onderwijs. De man zal ontslagen worden als hij voor de organisatie werkzaam blijkt.

sticker submission Amsterdam center 2013 December islam

De Nationale Commissie voor de Mensenrechten onderzoekt de video eveneens en kondigde aan de autoriteiten in te zullen schakelen. De Commissie spreekt van een ‘flagrante schending van de verdragen inzake kinderrechten’.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>