Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Vibrator leidt tot ontruiming postkantoor Rusland

sticker 'vliegende penis vleugels', Baltics

Nadat afgelopen vrijdag medewerkers van een postkantoor in het Russische stadje Kirov bemerkten dat een pakketje ‘vreemde geluiden’ maakte, aarzelden ze niet om de politie in te schakelen.

Vervolgens ontruimden agenten het kantoor en grendelden de zone eromheen hermetisch af.

Gelukkig kon men de eigenaar achterhalen, maar deze vrouw wenste het pakket plots niet meer te verzenden.
sticker zümpel Amsterdam penis head

Politieagenten eisten van haar dat ze het opende, waarna de vrouw onthulde dat het om een vibrator ging.

Ze stond op het punt met vakantie te gaan maar – vermoedelijk uit schaamte – besloot de namaakpenis liever niet in haar handbagage te willen vervoeren.

Uiteindelijk werd de seks-toy toch maar per post verzonden en dankte de politie de medewerkers van het postkantoor voor hun oplettendheid.

DF

Gerelateerd:

Leningrad verbiedt opblaaspoppen-race

Aanhang ‘Vliegend Spaghettimonster’ gearresteerd

Schaap gegijzeld bij aanval op restaurant in Moskou

Stoli-wodka steunt gays & lesbo’s Rusland

Russische arts slaat hartpatiënt dood in ziekenhuis


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>