Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachtingen in India: begin juni 2014

sticker Women fight back weaker Amsterdam East 2014 Juni feminism

India staat sinds de geruchtmakende ‘busverkrachting’ van december 2012 misschien wel meer dan welk land ook bekend om zijn extreme seksuele geweld.

Hieronder enkele voorbeelden van eind mei en begin juni 2014, uit diverse delen van het immense land.
tegel Dus Amsterdam Spuistraat 2013 November girl doll black tears

Kleuter verkracht, Uttar Pradesh

Een 5-jarig meisje is verkracht door een 28-jarige man toen zij mango’s ging plukken in district Sitapur, regio Uttar Pradesh. De politie meldt op 1 juni dat de dader nog voortvluchtig is (India Express).

Vrouw onder schot gehouden tijdens verkrachting

De politie van West-India zoekt twee mannen wegens een zedendelict op 30 mei. Een 29-jarige vrouw werd verkracht vlak bij het treinstation van de stad Thane. Het slachtoffer werd door een van de aanvallers onder schot gehouden terwijl de ander zich aan haar vergreep.

De politie wist volgens de Hindustan Times nog niemand te arresteren.

Meisje (16) in brand gestoken na verzet tegen groepsverkrachting

Een aantal mannen heeft zaterdag in het Basti district van regio Uttar Pradesh geprobeerd een 16-jarig meisje te verkrachten. De tiener verzette zich echter heftig tegen de groepsverkrachting, waarna ze werd overgoten met kerosine en in brand gestoken.

sticker woman Amsterdam 2013 girl vrouw femaleHet kind heeft brandwonden op negentig procent van haar lichaam. Volgens The Times of India werd nog niemand gearresteerd in deze zaak.

Moord na groepsverkrachting, vrouw drinkt zuur

Een 22-jarige vrouw is zaterdag vermoord na te zijn verkracht door diverse mannen. Het slachtoffer werd na de groepsverkrachting gedwongen tot het drinken van zuur en vervolgens gewurgd.
sticker Ultragore recordings Spuistraat Amsterdam 2014 April girl blood horror

De aanvallers overgoten bovendien het gezicht van de vrouw met zuur om haar identiteit te verhullen, vermoedt de politie. Een verband met ‘eermoord’ of mensenhandel wordt volgens The Times of India niet uitgesloten.

Jongen probeert priesteres te verkrachten in tempel

Een vrouwelijke priester is zondag in West-India zwaargewond geraakt toen een jongeman haar in een tempel probeerde te verkrachten. De aanvaller mishandelde de vrouw omdat ze zich verzette tegen de aanranding, meldt India Express.

Dorpelingen wisten de jongen te overmeesteren en droegen hem over aan de politie.

Politieagent houdt slavin (14)

Een actiegroep in New Delhi heeft maandag een 14-jarig meisje bevrijd dat jarenlang als slaaf gehouden werd. Het slachtoffertje werd ontdekt in het huis van een hoofdagent, meldt The Hindustan Times. De tiener had littekens over haar gehele lichaam en een van haar ogen was beschadigd.

Souledoutstudios sticker pig police 2014 February Amsterdam center swine hogEr is een aanklacht wegens slavernij ingediend tegen de politieman, “die nog zal worden gearresteerd”.

Het meisje werd al op haar tiende verkracht door een schoonbroer in Jharkhand, Oost-India. Ze is later op weg naar school ontvoerd en naar New Delhi getransporteerd door mensenhandelaren, die haar eveneens verkrachtten. Ze verkochten haar aan een man die haar vijf maanden martelde, waarna ze wist te ontsnappen. Het kind liep vervolgens de bovengenoemde politieagent tegen het lijf. De man nam het meisje in huis, dwong haar tot huishoudelijk werk en mishandelde het kind regelmatig.

Goa: bejaarde vrouw thuis verkracht en vermoord

Een aantal mannen heeft een 69-jarige vrouw in haar eigen woning om het leven gebracht na haar te hebben verkracht. De aanval had zaterdagnacht plaats in de westelijke deelstaat Goa. Het slachtoffer kwam door verstikking om het leven.
sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

Volgens The Times of India werd nog niemand gearresteerd in verband met de zaak.

DF

Gerelateerd:

Vrouw helpt man met verkrachten meisje

Verloofde verkracht vlak voor huwelijk

Verkrachting + moord door vrienden man

Priester verkracht meisje (16) in tempel

Verkracht stiefkind zwanger verkocht

Groepsverkrachting, dus huwelijk zusjes


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>