Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachting + moord door vrienden man

sticker girl roses mask Amsterdam Spuistraat 2013 November woman

De politie in Noordoost-India maakt jacht op een viertal mannen. Men verdenkt hen ervan een vrouw verkracht en gedood te hebben in haar ouderlijk huis.

Het slachtoffer was met een van hen getrouwd, schrijft The Times of India. Het huwelijk was echter niet geconsumeerd omdat het ‘gauna-ritueel‘ nog niet voltrokken was. De echtgenoot, ene Shiv Narayan Mahto, zocht de vrouw zo nu en dan op in haar geboortedorp.

sticker DMK man Amsterdam center 2014 February

Hij arriveerde zondagavond met drie vrienden bij het huis van zijn schoonfamilie in district Sheikhpura, waar ze een nachtje zouden komen logeren.

De vrouw werd enkele uren later met doorgesneden keel ontdekt door haar moeder. Een groepsverkrachting zou volgens de politie aan de moord voorafgegaan zijn. Er werden bovendien sieraden en geld ontvreemd uit de woning, alvorens de mannen vluchtten.

DF


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>