Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachting ‘wapen’ tegen christenen

graffiti girl Amsterdam Center 2014 August sad meisje

Christelijke Pakistanen zijn woedend om de aanval op een 12-jarig meisje. Het kind onderging begin deze maand een groepsverkrachting in de stad Lahore.

Muqadas had een baantje als hulp in de huishouding bij een islamitische familie, meldt Agenzia Fides. Ze liep op 2 augustus met haar zus terug van het werk toen twee moslimmannen en drie vrouwen haar onderschepten. Het kind werd vervolgens in een schooltje herhaaldelijk door beide mannen verkracht.
sticker Ultragore recordings Spuistraat Amsterdam 2014 April girl blood horror

Familieleden van Muqadas dienden een aanklacht in bij de politie, die vervolgens een van de islamitische pedoseksuelen arresteerde. De ouders van het meisje ontvingen later bedreigingen om de klacht in te trekken.

‘Seksueel geweld als machtsinstrument’

“We doen er alles aan om te voorkomen dat dit misdrijf onbestraft blijft”, zegt Sardar Mushtaq Gill. Volgens de advocaat van LEAD, een Pakistaanse actiegroep, wordt verkrachting ingezet als machtsinstrument tegen christelijke meisjes. “Ze zijn veelal afkomstig uit arme en gemarginaliseerde families”, zegt Gill. Het seksuele geweld zou zijn bedoeld om “de onderschikking aan de moslims” te bevestigen.

sticker submission Amsterdam center 2013 December islamDe samenleving maakt zich niet erg druk om de wandaden, omdat die vooral tegen minderheden gericht zijn. Verkrachters belanden daarom zelden achter tralies. De medische behandeling van de slachtoffers schiet bovendien ernstig tekort, hetgeen trauma’s en depressies verergert.

Pakistan herbergt volgens Christian Post zo’n 5,3 miljoen christenen.

Zelfmoord tiener na groepsverkrachting, corruptie

Een 18-jarig Pakistaans meisje is vrijdag overleden na een zelfmoordpoging. Akasha, dochter van Muhammad Akram Jatt, was twee dagen eerder ontvoerd en verkracht door drie mannen in de oostelijke regio Burewala.
sticker Bribe Amsterdam center 2014 May corruption

Alle verdachten werden gearresteerd, maar volgens The News zouden twee van hen vrijgekomen zijn door het omkopen van politieagenten. Het meisje kon dit niet verkroppen en mixte daarom donderdag gif in haar melk. Medisch onderzoek bevestigt de groepsverkrachting, melden de autoriteiten.

DF

Gerelateerd:

Moslims ontvoeren hindoe-meisjes

Pakistan: zelfmoord na groepsverkrachting

Jonge vrouw dood na groepsverkrachting

Pakistan: vrouw dood na groepsverkrachting

Zusjes ontvoerd en verkracht in Pakistan

Christenmeisje trouwt moslim onder dwang

Neus afgesneden na weigeren huwelijk

Christin gedwongen bekeerd tot islam

Schoolmeisjes met galg tegen verkrachting Pakistan


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>