Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachting waar kind bij is

sticker Rape Philadelphia 2014 July stop traffic sign sexual violence

De rechtbank van Nelspruit, een plaats in het noordoosten van Zuid-Afrika, heeft een zedendelinquent tot twintig jaar celstraf veroordeeld. Hij verkrachtte een vrouw in haar woning in aanwezigheid van haar 12-jarige zoontje.

Het slachtoffer werd tevens beroofd door Kagiso Malumane (21), schrijft IOL News. De aanvaller was in oktober 2012 haar huis binnengedrongen in White River, ten noorden van Nelspruit, en bedreigde daar de 31-jarige vrouw met een mes. Zij durfde zich hierdoor niet tegen de verkrachting te verzetten.

sticker dark face Amsterdam East 2014 March sinister crimeMalumane nam na het zedenmisdrijf te hebben gepleegd de gsm en andere waardevolle bezittingen van de vrouw mee. Volgens de rechter had de jongeman, destijds 19 jaar, zijn wandaad grondig voorbereid.

40 jaar cel voor serieverkrachter

Een 27-jarige Zuid-Afrikaan is tot 81 jaar achter tralies veroordeeld wegens een reeks verkrachtingen en andere misdrijven. Van de celstraf is ongeveer de helft voorwaardelijk.

sticker criminal Amsterdam center August 2013 misdadiger

Pule Andries Dahile verkrachtte tussen 2011 en zijn arrestatie in 2013 zeker zeven vrouwen. Hij overviel zijn slachtoffers als ze in hun eentje van de kroeg naar huis wandelden. De vrouwen werden onder bedreiging verkracht in de sloppenwijk Evaton, nabij Johannesburg.

Dahile is ook veroordeeld wegens ontvoering en illegaal wapenbezit. Hij kon worden opgespoord nadat het vriendje van een slachtoffer naar de politie was gestapt.

DF

Gerelateerd:

Serieverkrachter verzamelt slipjes

Bende pleegde groepsverkrachtingen

Necrofiel pleegt 3 moorden (Z-Afrika)


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>