Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Gehoorzaam mij, ik ben moslim!’

sticker submission Amsterdam center 2013 December islam

Een jonge vrouw in het oosten van Engeland is verkracht door haar vriend voor de ogen van hun baby’tje. In eerste instantie begreep ze nauwelijks wat er gebeurde.

Ze kreeg een relatie met de jongen op haar zestiende en na drie maanden begon hij haar te mishandelen, schrijft Hull Daily Mail. Omdat hij moslim was moest ze hem gehoorzamen, vond de jongen.

De verkrachting had plaats in mei 2013. Na zijn wandaad kuste de moslim het meisje en zei dat hij van haar hield.
sticker L'amour Jack le Black Amsterdam center January 2014 La Haine gun crime

Behalve om het seksuele misbruik veroordeelde de rechtbank hem voor mishandeling. Hij sloeg zijn vriendin herhaaldelijk met haar hoofd tegen het dashboard van een auto. Terwijl de vrouw zwanger was trouwde de verkrachter met een nichtje ergens in zuidelijk Azië. Ondanks het geweld hoopte ze dat de man bij haar terug zou keren om hun baby een normaal gezinsleven te bieden, iets dat zij zelf “nooit had ervaren”.

De moslim werd uiteindelijk veroordeeld tot vijfenhalf jaar cel.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>