Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Valk vindt vermoorde en verbrande Britse lerares Qatar

graffiti eagle Amsterdam center 2013 September adelaar

De familie van een lerares uit Groot-Brittannië heeft bekend gemaakt dat haar verkoolde resten zijn ontdekt in Qatar.

De 24-jarige Lauren Patterson was zaterdagnacht na een feest meegelift met een bekende.

sticker bird Baltics 2012 owl bird of prey_klVervolgens is de basisschoollerares doodgestoken, vrijwel volledig verbrand en achtergelaten diep in de woestijn.

Aangezien slechts haar voeten, een deel van de schedel en haar beugel het vuur overleefden mag het een wonder heten dat de moord in het dunbevolkte gebied ontdekt is.

Dat is vooral te danken aan een valk die de geur van het verkoolde lijk oppikte en zo zijn valkenier naar de plaats delict leidde.

sticker stab the princess Amsterdam 2013

Deze waarschuwde de politie die vervolgens in de duinen op de loer ging liggen.

Toen de medeplichtige van de vermoedelijke moordenaar terugkeerde sloeg men hem in de boeien.

Ook de hoofddader is inmiddels opgepakt en beide Qatari’s kunnen de doodstraf krijgen als ze schuldig bevonden worden aan de moord op Patterson.

Na de vermissing had haar vriendje nog alarm geslagen via sociale media.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>