Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Travestiete agent India misbruikt jongens

sticker Quendo woman weapon Amsterdam center 2013 December girl gun

De Indiase politie is druk doende een van zijn eigen mensen te schorsen in verband met een tamelijk bizar misdrijf. De man misbruikte twee jongens op het politiebureau terwijl hijzelf verkleed was als vrouw.

De beschuldigingen tegen politieman Mahesh Jadhav uit de stad Bombay startten in oktober 2013, meldt Times of India. Jadhav liet de jongens maandenlang verschijnen op het bureau, waar ze verplicht toekeken hoe hij als travestiet een dansje voor ze opvoerde. Daarna pleegde hij ontucht met de slachtoffers.
sticker 'funk the police'

Jadhav is aangeklaagd voor tegennatuurlijke seks, aanval met ontering als doel, iemand als slaaf gebruiken en ‘criminele intimidatie’.

Een sociaal werker die de jongens vertegenwoordigt zou zijn bedreigd en misbruikt. Collega’s van de agent hadden ook geprobeerd hem om te kopen zodat de aanklacht ingetrokken zou worden.

DF

Gerelateerd:

‘Politieagent = bedreigde diersoort’

Gewond na verhoor met pistool in mond

‘Zwijggeld politie na groepsverkrachting’

Politie India mishandelt verdachten (video)

Dronken agenten vechten in politiebureau India


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>