Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Tiener dood na ‘pesten’ in klas (video)

poster tegen pesten op school

Pestgedrag heeft het leven beëindigd van een Russische scholier. Sergei Casper verbrijzelde zijn strot in een tragisch incident.

De 17-jarige jongen was door klasgenoten in plastic gewikkeld en kon daardoor zijn armen en benen niet meer bewegen. Hij werd daarna met zijn voeten in een wc gedompeld en mee teruggevoerd naar het klaslokaal. Daar verloor hij zijn evenwicht en viel met zijn strot op het bureau van de leraar, die niet ingreep.

sticker 2014 GraveYard Productions #Gyp July Philadelphia street-art kerkhof murder

Sergei’s slokdarm verbrijzelde door de val. Volgens Mirror lachten klasgenoten hem uit terwijl hij stikte. De jongen zou op de school in Moskou het object van pestgedrag zijn geworden wegens zijn liefde voor kunst.

De politie onderzoekt het voorval.

DF


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>