Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘t Pasjessysteem van Opstelten

'de toekomst van het gedoogbeleid?'

‘de toekomst van het gedoogbeleid?’

Na een avondje in de stad zie nog net die vadsige sul van een Ivo Opstelten ‘n beetje zwammen over ‘t nieuwe coffeeshopbeleid (pasjessysteem) op at5.nl. De strekking van het interviewtje is dat toeristen in de nabije toekomst niet meer in coffeeshops terecht kunnen maar zijn aangewezen op de straathandel of, in Ivo’s eigen woorden, “het verstandigste is dat ze er gewoon mee stoppen” (At5.nl, 22 februari).

Ivo O.

Het lijkt er verdacht sterk op alsof arme Ivo nog kampt met enige kaakkramp ten gevolge van het langdurig oraal beminnen van ministers en dergelijke hoogwaardigheidsbekleders uit Frankrijk, Duitsland en enkele andere Rooms/socialistische reservaten die er een ander drugsbeleid op na houden dan wij. De nieuwe “VVD-liberale” koers bevordert ongetwijfeld de illegale inkomsten van de dealende taxichauffeurs en dergelijk geboefte dat per scooter de stad al veel te lang straffeloos onveilig maakt, ten koste van de inkomsten van dat relatief eerzame gilde der coffeeshophouders en allerlei andere van toerisme afhankelijke sectoren.

Al dit soort argumenten zal het soort zwijnhond zoals Ivo Opstelten er echter niet van weerhouden om dit ‘beleid’ zonder mededogen door te drukken, ten koste van de liberale stad en haar inkomstenbronnen. Het lijkt mij veel logischer voor de Amsterdammers om dat belastingvretende gepeupel genaamd de ambtenarrij ons land uit te schoppen en de toeristen verwelkomen.

Het is hier nog geen Libië voor wat betreft de overlast die mee-etende bureaucraten veroorzaken, maar wat mij betreft hoeft het ook bepaald niet zo ver te komen. NL glijdt in ieder geval wel steeds dieper in de afgrond met het huidige kabinet.

drs David Frankenhuis


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>