Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Stickers van Chiek 071

  • 10 mrt 14

  • MEDIA

  • 0 reacties

sticker Chiek nulzevenéén 071 Amsterdam NDSM 2014 March happy face

Straatkunstenaar ‘Chiek nulzevenéén 071′ komt ongetwijfeld uit Leiden, maar is in andere steden ook zonder veel moeite te ontdekken. Ik trof zijn creaties onder meer in Amsterdam en Vlissingen.

sticker Chiek nulzevenéén 071 Amsterdam center 2013 October

Afbeeldingen op de stickers van Chiek zijn bovenal extreem vrolijk, met een aanstekelijk soort lach. Chiek zegt op zijn Flickr-pagina dat hij “een hele hoop te zeggen heeft” en “een positieve draai” aan je dag wil geven.
sticker Chiek Vlissingen juli 2013

Mocht een van zijn stickers op uw regenpijp of muur beland zijn en verheugt dit u niet, dan is hij via Flickr te benaderen en zal hij het stukje straatkunst verwijderen.

DF

sticker Chiek Nulzeveneen Amsterdam ndsm 2014 May street-artist visuele schade

sticker Chiek nulzevenéén 071 Amsterdam 2012 July

sticker Chiek nulzevenéén 071 Amsterdam 2012 August


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>