Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Stickers tegen school en onderwijs

sticker Chuckie we don't need no education Amsterdam

Na zes of soms 7 jaar beulen is de gemiddelde VWO’er wel echt klaar met de middelbare school.

verzet wie neemt de spijbelleidingSommigen van hen vullen zich de middag na hun laatste examen met drank en narcotica waarna men richting Schiphol wankelt voor die welverdiende vakantie of wereldreis.

sticker ik wil geen school Amsterdam art

Dit jaar hebben VWO’ers met Frans in hun pakket echter pech gehad, indien zij zo’n reis geboekt hadden.

Oorzaak is dat op een der ontelbare niet functionerende afdelingen van de overheid het examen Frans uitgelekt is, waardoor dit nu een dag is uitgesteld.

sticker educated fools AmsterdamDegenen die vanmiddag klaar dachten te zijn moeten nog een dagje langer door, een unicum in de Nederlandse geschiedenis. In plaats van het herexamen gewoon in plaats te gebruiken, wentelt de staat zijn falen af op de jeugd.

In elk geval de kosten van de ticket lijken me moeiteloos te verhalen op de overheid en misschien slepen sommige ex-scholieren zelfs meer eruit, wie weet!

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>