Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Air Rat’ stickers & lego in Philadelphia

 • 09 aug 14

 • MEDIA

 • 2 reacties

Air Rat sticker Philadelphia 2014 July

“Stop interneting” valt te lezen op het stickertje.

Het stukje straatkunst hoort bij ‘Air Rat’ (of ‘Air Rats’), een logo dat je regelmatig aantreft in de Amerikaanse stad Philadelphia.

sticker 2014 July Philadelphia street-art Air Rat legoDe kunstenaar maakt verschillende soorten stickers, waarvan sommigen handgemaakt zijn en anderen gedrukt.
sticker Air Rat 2014 July Philadelphia street-art

Karakteristiek voor ‘Air Rat’ is de afbeelding van een bolvormig hoofdje met het logo of een korte tekst. Er lijkt soms een soort vliegtuig omheen te vliegen.

Je vindt verder stickers met een lego-poppetje erop. De kunstenaar maakt bovendien afgietsels van de plastic figuurtjes en plakt die her en der op de muren van ‘Philly’.

DF

Gerelateerd:

Sticker giraf-mens in Philadelphia

Philadelphia: Markese the mop stickers

Stickers Jazzu, street-art in Philadelphia

Air Rat lego puppet 2014 July Philadelphia street-art

sticker Philadelphia 2014 July Air rat stop interneting

Air Rat lego puppets 2014 July Philadelphia street-art

stickers Air Rats Philadelphia 2014 July Rat


Tags:        |   

2 reacties

 1. Hi AirRat,

  Thanks for the information!
  I really enjoyed being in Philly and especially seeing all the street art in your city.

  Good luck with your work!

  David

 2. de sticker lezen stop INTERNET – ing zoals uitstappen internet. niets te maken met de belastingen op alle. de sticker met het ruimteschip is een rip off van een vroege 80′s lego ruimte logo. bedankt voor het posten van dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>