Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkracht meisje vecht voor leven (Maleisië)

tegel Dus Amsterdam Spuistraat 2013 November girl doll black tears

Een tienjarig meisje is in het zuiden van Maleisië slachtoffer geworden van een brute aanval. Het kind werd vaginaal en anaal verkracht na te zijn ontvoerd door een drugsverslaafde.

De 28-jarige man bewerkte het hoofd van het meisje met een zwaar voorwerp en verminkte haar geslachtsdelen met een mes. Het kind liep bovendien steekwonden op in haar buikstreek waardoor ze veel bloed verloor, schrijft Asia-One. Haar weigering om orale seks te verrichten zou de aanvaller woedend hebben gemaakt.
girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'

Het meisje ligt nu in coma in een ziekenhuis en wordt permanent gemonitord door artsen. Ze werd dinsdag door de man onderschept terwijl ze fietsend onderweg was naar godsdienstles.

De verkrachter kon worden gearresteerd bij een tankstation waar hij brandstof wilde aanschaffen. Het in bloed gedrenkte slachtoffertje zat nog in zijn auto.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>