Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Serieverkrachter jaagde op kinderen

sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

De Zuid-Afrikaanse politie onderzoekt ruim honderd aanklachten wegens verkrachting tegen een man uit de buurt van Pretoria.

De veertigjarige verdachte zou meer dan vijftig schoolmeisjes in de leeftijd van 6 tot 12 seksueel misbruikt hebben. Dit aantal maakt hem tot de ergste zedendelinquent van het door seksueel geweld geteisterde land, schrijft IOL-News. De man wordt ook beschuldigd van ontvoering en mishandeling.

Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisjeDe verdachte, die zich donderdag voor de rechter moet verantwoorden, zou de misdrijven begaan hebben sinds 2007 in de regio’s Gauteng en Limpopo. Hij werd gearresteerd in juli 2013.

De pedoseksueel onderschepte zijn slachtoffertjes als ze naar school wandelden of juist daarvan huiswaarts keerden. Hij veinsde dan de weg niet te weten en sleurde ze vervolgens mee naar een afgelegen veldje, waar hij ze verkrachtte. De man ontvoerde ook groepjes en dwong meisjes toe te kijken terwijl hij zich aan een van hen vergreep. Sommige slachtoffers kidnapte hij in de ochtend en liet ze pas in de namiddag vrij.
girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'

De hoeveelheid aanklachten tegen de man is veel groter dan die tegen Mongezi Samuel Jingxela, de ergste zedendelinquent van Zuid-Afrika tot nu toe. Jingxela pleegde in tien jaar tijd 66 verkrachtingen.

UPDATE 28/3: Man ook verdacht van poging tot moord.

DF

Gerelateerd:

Vader verkracht tweeling (3)

ANC-leider vrijuit na verdwijning getuige

Politie Zuid-Afrika doodt verkrachter

Zieke verkrachter voor het gerecht

Brute verkrachter in oog gestoken

Verkrachter ‘trouwde’ meisje (14)

Verkracht en verbrand meisje herstelt vlot


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>