Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Seriemoordenaar haat & doodt homo’s

'So much anger built inside' sticker

Drie verschillende moorden op mannen lijken opgelost met de arrestatie van een 22-jarige Pakistaan. De verdachte heeft verklaard homoseksuelen te haten.

De seriemoordenaar maakte zijn eerste slachtoffer, een islamitische gebedsvoorganger, begin 2013 in het noordoosten van Pakistan. Twee andere mannen werden vermoord in februari en mei 2014. Alle slachtoffers werden doodgeschoten. De politie vermoedde al snel dat het om één enkele dader ging omdat alle slachtoffers schotwonden in hun geslachtsdelen hadden.

'respect gay rights', sticker Riga

De moordenaar, ene Abdul Rehman, werd uiteindelijk opgespoord via de gsm die hij van een van de doden gestolen had. Hij zat al eerder vast wegens de moord op zijn neef, meldt Dawn.

Rehman heeft de politie verteld dat hij relaties aanknoopte met mannen van wie hij vond dat ze “homoseksuele neigingen” bezaten. Zijn haat tegen homo’s was het motief voor de moorden.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>