Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

School Atjeh interesse in omvang vagina, borsten & penis

sticker breasts Boombastic the seeker Amsterdam De Pijp August 2013 borsten

In 2001 verwierf de provincie Atjeh in het uiterste westen van Indonesië gedeeltelijke autonomie waarna geleidelijk aan de islamitische wet werd ingevoerd.

Sindsdien is alcohol er verboden en worden ‘onkuis geklede’ vrouwen lastig gevallen door de religieuze politie, die zo nu en dan een stevig pak slaag krijgt van aangeschoten jongeren tijdens popconcerten.

sticker 'vliegende penis vleugels', BalticsGroot was dan ook de verbazing bij sommige ouders in dit vrome deel van het immense eilandenrijk toen ze het formulier zagen waarmee hun kinderen zich konden inschrijven voor een school op het eilandje Sabang.

Moeder Lina was geschokt toen ze door haar zoontje geconfronteerd werd met het inschrijfformulier waarop vragen vermeld stonden over de omvang van de geslachtsdelen van de nieuwe pupillen.

sticker zümpel Amsterdam penis head

Op het papier waren borsten, penissen en vagina’s getekend met daaronder een meerkeuzemenu.

Hierin werd het kind geacht te kiezen uit een viertal maten – van klein naar groot – die op hem of haar van toepassing waren.

sticker ayatollah Arschfick AmsterdamHoewel Lina er begrip voor op kan brengen dat een school enige informatie behoeft over de lichamelijke kenmerken en omtrent de gezondheid van jongeren vond ze dit toch echt ‘te bizar’ en adviseerde ze haar zoon deze vragen maar over te slaan.

“Het is volstrekt onethisch om kinderen van die leeftijd te ondervragen over de omvang van hun geslachtsdelen.”

DF

Gerelateerd:

Vaginaal racisme in India

Kannibaal-verkrachter & ex-pastoor in stukken gehakt

Besnijdenis-broek als wapen in strijd tegen Aidsvirus

Cel “horror-lerares” Texas na mishandeling pestkop

Ibn Ghaldoun: trieste episode voor welwillende moslims

Vibrator leidt tot ontruiming postkantoor Rusland

Saudische geestelijke martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Leningrad verbiedt opblaaspoppen-race

De Rode Brigade: vrouwen tegen seksueel geweld India


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>