Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Schapen zonder herder’: Sharia4Belgium in De Balie

(plaatje is afkomstig uit 'Huurling: het Offer'/ V. Segrelles)

(plaatje is afkomstig uit ‘Huurling: het Offer’, V. Segrelles)

“You used God, not the other way around” – Dexter

De perikelen rond de omstreden Marokkaanse imam Al-Maghraoui en de verstoring van een debat in de Amsterdamse Balie door een delegatie van ‘Sharia4Belgium’ zullen velen hebben doen huiveren of walgen. Bij mij maakten de affaires aanvankelijk ook zulke emoties los, tot ik me iets meer in de situaties verdiepte.

Voorop wil ik stellen dat het weerzinwekkende “gedachtegoed” van types als Al-Maghraoui natuurlijk niet anders dan bloedstollend kan zijn voor duizenden islamitische meisjes en moeders in het Nederlandse taalgebied, en dan zwijg ik nog over regio’s als het Arabisch schiereiland en de wat minder verlichte delen van Noord Afrika. Zo’n halve bejaarde die ooit schaamteloos verkondigd zou hebben dat ‘een negenjarig meisje beter in bed is’ riep bij mij althans de vraag op of dit ogenschijnlijk vrome heerschap destijds misschien pochte over de slaapkamer-kwaliteiten van een van zijn ‘vrouwen’, of dat hij simpelweg zijn seksuele opwinding bij de gedachte aan een kind niet langer kon verhullen.

Helaas heeft Europa ook een rijke traditie aan als heiligen vermomde pedo’s, maar daaraan wordt in toenemende mate juridisch paal en perk gesteld. Goddank zijn vele bisdommen reeds failliet. Imams als Al-Maghraoui zijn door lokale rechtbanken overigens ook wel eens de wacht aangezegd maar wijken vervolgens vaak uit naar het Sodom & Gomorra oftewel Vaticaan van de Islamitische wereld: Saoedi-Arabië. Net als bijvoorbeeld in Rusland zit het criminele en hypocriete leiderschap ter plaatse ook nog eens op een flinke bel delfstoffen, die economische en politieke corruptie en wetteloosheid aanwakkert. Dus in plaats van de onmetelijke fondsen uit de gratis olie aan te boren ter bestrijding van bijvoorbeeld honger en geweld, stuurt de monarchie liever zijn legers af op ongewapende demonstranten en stammen zelfs tot in Jemen!

Landen als Marokko liggen daarvoor wat ver uit de buurt, maar op z’n minst kan er de armoede uitgebuit worden door jonge meisjes weg te kopen bij hun families. En anders zijn er voor de uitgezonden imams altijd nog kansloze jongeren te hersenspoelen tot levende bommen (maar als die egoïstische schijnheiligen echt dachten middels een explosieve zelfmoord naar het Paradijs te kunnen, hadden zij natuurlijk allang zichzelf opgeofferd).

Naar ik hoop geeft het te denken dat zowel islam-haters als pedoseksuele ‘imams’ beide sterk de nadruk leggen op de leeftijd van Aïsja en niet op Mohammeds eerste vrouw Khadija, die 15 jaren ouder was dan hij.

sticker submission Amsterdam center 2013 December islamHoe het ook zij, de uitzaaiingen van het wahabisme dringen via minderheden binnen migrantengemeenschappen diep door in West Europa. Helaas worden hier te lande in het buitenland gesloten polygame huwelijken gewoon erkend en opmerkelijk genoeg “boekt het CBS huwelijken ‘af’ waarbij 14jarigen ingeschreven staan”, aldus NRC/Handelsblad (9/8/2008). De mazen in de wet staan dus toe dat in onze verzorgingsstaat allerlei pseudo-vromen er kinderharempjes op na houden en mijn Nederlands-Marokkaanse contacten verzekerden mij dat zulke schrijnende situaties ook daadwerkelijk bestaan in Amsterdamse en Utrechtse buitenwijken. Verontruste moeders in Den Haag hadden lucht gekregen van Al-Maghraoui’s bezoek aan de Ass Soenah moskee en seinden uiteindelijk parlementariër Khadija Arib in.

Het is natuurlijk bijzonder triest dat er anno 2011 kennelijk nog steeds gezinnen bestaan in Nederland waar kinderen aan pedo’s geofferd worden, maar toch is het hoopgevend dat er zelfs vanuit de ‘zwartekousenmoslims’ verzet ontstaat tegen zulke ‘huwelijken’. Zeker in gevallen waarin het het bruidje is dat naar Europa verhuist zullen zeer ongelijke machtsverhoudingen, misbruik, angst, pijn en schaamte doorgaans de boventoon voeren. Met het inschakelen van Arib zeggen de vrouwen: “deze duizenden jaren oude traditie van woestijnstammen is verboden hier, grow up or stay the Hell away from us!”

Nog hoopgevender dan de weerstand tegen Al-Maghraoui vond ik enkele door Umar Mirza gepubliceerde reacties op Sharia4Belgium, dat zichzelf middels het intimiderende verstoren van het bovengenoemde debat in de Balie ook buiten thuisland België graag onsterfelijk belachelijk blijkt te maken.

Het potsierlijk wentelen in publiekelijke zelfvernedering door de ‘kudde schapen zonder herder’ ontlokte iemand de suggestie alsof het hier een gezelschap ‘reborn’ moslims betrof (dus voorheen bejaardenknuppelaars, loverboys, roofovervallers en aanranders, stel ik mij zo voor). Uit diverse opmerkingen sprak een plezant patriottisme dat hier in een toenemend aantal islamitische Nederlanders diep wortelt.
sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

‘Ondanks Wilders hebben wij het niet zo slecht hier, dus laat ons met rust’, luidt hun boodschap.

Oprecht wens ik ze dan ook veel succes met de oproep van auteur Mirza:

“tijd voor een MuslimsAgainstSharia4Belgium!”

DF

Gerelateerd:

Wantoestanden gastarbeiders niet dankzij islam

De ‘islamitische republiek’ Iran

Marmolak: Iraanse censuur geniaal omzeild

Sayyid Qutb over vrijheid in de islam: ‘Mijlpalen’ (1965)

Seksuele voorlichting niet taboe in islam

Doodswens Mohammed B. niet uit islam


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>