Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Saudisch meisje gechanteerd voor seks

sticker niqab Amsterdam Centre 2013 nikab

Een lokale chef van de zedenpolitie is in Saudi-Arabië opgepakt wegens het chanteren van een meisje. Er zou een proces tegen haar gestart worden, tenzij ze een seksuele relatie met de man aanging. 

Ze stemde daar volgens The Saudi Gazette in toe, uit vrees voor een publieke rechtszaak.

sticker niqab  Amsterdam nikaab islamHet meisje was door de vrome moslim, hoofd van de Commissie ter Promotie van Deugden en de Preventie van Ondeugden (kortweg ‘Haia’) in de zuidelijke stad Jazan, betrapt op een ‘onwettig samenzijn’ met een jongen. Dit mag volgens sommige islamitische stromingen pas na het huwelijk.

sticker niqab Amsterdam Spui 2013 August nikab islam woman

Drie maanden na het incident vroeg een jongeman het kind ten huwelijk, waarop ze de politiechef verzocht om beëindiging van de seksrelatie. Het meisje stapte naar een andere politiedienst toen hij dit weigerde. De chanteur werd vervolgens in aanwezigheid van het kind betrapt en gearresteerd.

DF

Gerelateerd:

S-Arabië in rep & roer om ‘onzedig meisje’

Leraar scheurt foto’s meisjes uit lesboek

Zweepslagen en cel om Valentijnsdag

Studente overlijdt dankzij sharia

‘Vrouw op billen slaan, niet in gezicht’


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>