Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

S-Arabië in rep & roer om ‘onzedig meisje’

sticker Proper girl Amsterdam 2014 November meisje

Een theatervoorstelling heeft de woede weten te wekken van Saudische moslimfundamentalisten. Ze waren ernstig verbolgen over het optreden van een 11-jarig meisje, dat ‘onzedig’ zou zijn geweest.

Jenna Al-Shammary had woensdag in de stad Ha’il een lied gezongen ter ere van de Nationale Dag. De onbedekte lokken van het kind, haar rode lipstick en de aanwezigheid van mannen in de zaal deden menig radicale islamiet schuimbekken van woede.

street art sticker 'PNZ' in De JordaanZo vond een professor van universiteit King Khalid dat het optreden “elke grens van eerbaarheid overschreed”. Volgens Saudi Gazette stelde de hooggeleerde gelovige Jenna’s ouders verantwoordelijk voor haar onzedelijke gedrag.

Twitteraars namen het echter op voor de hoofddoekloze kleine meid, die zij “dapper” noemden. Haar critici zijn “personen met extreme mentaliteiten”, vond men.

sticker 2014 July Philadelphia street-art girl hijab head-scarf hoofddoek

Jenna’s vader verklaarde inmiddels iedereen die haar op onbeschaafde wijze online omschrijft voor het gerecht te zullen slepen. “Mijn dochter is een jong meisje! Ze is niet zo oud als dat op sociale media wordt beweerd.”

DF

Gerelateerd:

Leraar scheurt foto’s meisjes uit lesboek

Man onthoofd om doodmartelen kind (2)

Zweepslagen en cel om Valentijnsdag

Studente overlijdt dankzij sharia


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>