Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Saoediërs misbruiken meisjes Syrië

image sticker cute niqab Amsterdam December 2013 red

Kampen voor Syrische vluchtelingen worden overspoeld met mannen uit Saoedi-Arabië. De heren beloven de ouders van jonge meisjes dat ze hun dochters zullen huwen, maar smeren ‘m zodra de paring voltrokken is.

Men kan in de vluchtelingenkampen in Libanon, Turkije en Irak een bruidje kopen voor omgerekend iets minder dan duizend euro, meldt The Saudi Gazette.

sticker niqab  Amsterdam nikaab islamDe ‘eer’ van de Syrische meisjes wordt geveild via WhatsApp. Boodschappen bevatten veelal het bijschrijft: “Als je niet dapper genoeg bent voor polygamie, zend dit bericht dan door aan iemand die dat wel is.” Er treden doorgaans ‘familieconsulenten’ op als tussenpersoon.

De trouwlustige mannen zijn vaak oudere Saoediërs op zoek naar blonde bruidjes met een lichte huid. Men wil het huwelijk meestal geheim houden. Een groot probleem voor de ouders van de meisjes is dat de achtergrond van een bruidegom vrijwel onmogelijk te controleren valt.
sticker niqab Amsterdam Spui 2013 August nikab islam woman

De Saoedische ambassadeur in Jordanië vindt de negatieve berichtgeving zwaar overtrokken. “Dergelijke huwelijken vormen een zeldzaamheid en de verhalen zijn bedoeld om de reputatie van Saoediërs te besmeuren”, meent hij.

DF

Gerelateerd:

Huisbaas ontvangt meisje (14) als huur

Seks-Jihad meisjes zwanger terug

Man bedreigt dochter (12) tijdens bruiloft, komt tot inkeer


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>