Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Saoediër verkracht jongen (13) in Las Vegas

sticker filth Amsterdam art

Afgelopen nieuwjaarsdag zou Mazen Al Otaibi, piloot bij de luchtmacht van Saoedi-Arabië, een 13-jarig jongetje uit Californië seksueel misbruikt hebben in een hotel te Las Vegas.

Hoewel hij volgens zijn advocaat te dronken en ‘te onbekend met zijn omgeving’ was om te begrijpen wat er gebeurde, houdt de aanklager het desalniettemin op verkrachting.

sticker marijuana cannabis Baltics

“Het lukte de jongen te ontsnappen nadat hij gesodomiseerd was”, aldus officier van justitie Jacqueline Bluth.

De piloot hangt mogelijk een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd wegens kidnapping en verkrachting. Hij ontkent alle beschuldigingen.

sticker urban butterflies mr 176 Amsterdam

Al Otaibi (24) zou het kind marihuana beloofd hebben als het meeging naar zijn hotelkamer en volgens zijn advocaat was de jongen een prostituee.

Op camerabeelden uit de lift van het hotel is te zien hoe de Saoediër het kind kust of likt.

De advocaat beweert dat de seks vrijwillig was, ook al is dit in Nevada verboden met kinderen onder de zestien jaar. Volgens het ziekenhuisrapport moet er sprake geweest zijn van verkrachting.

DF

Gerelateerd:

Bijtende vrouw ontsnapt aan verkrachting

Groepsverkrachting jongen na hond-valstrik


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>