Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Russische priester: ‘Voetbal is gay’

sticker rectum raiders Amsterdam east 2013 November gay

De uitschakeling op het wereldkampioenschap voetbal 2014 heeft in elk geval een Rus verheugd: Alexander Shumsky. Deze orthodoxe priester ziet het WK in Brazilië als “een homoseksueel wangedrocht”.

De geestelijke ageerde in zijn column op een christelijke site met name tegen het felgekleurde schoeisel van de spelers, schrijft The Moscow Times.

sticker Gay o.k. Amsterdam center August 2013Shumsky vergeleek het dragen van groene, gele, roze of blauwe voetbalschoenen met het “promoten van de homoseksuele regenboog”. Volgens de religieuze voorman kunnen spelers dan “net zo goed in panty’s en bh’s verschijnen”. De man had zich tevens ernstig gestoord aan de “ondenkbare kapsels” van sommige voetballers.
Putin graffiti patriarchy fuck itself 2014 June Amsterdam Spuistraat Russia

Producenten als Adidas, Nike en Puma hebben hun marketing gericht op de sfeer van het Braziliaans carnaval. De campagnes riepen bij Shumsky echter eerder het omgekeerde effect op. “Het is duidelijk dat de liberale ideologie van globalisering het christendom wil ondermijnen met voetbal. Ik dank God voor de uitschakeling van Rusland.”

DF

Gerelateerd:

Website Rusland, kijk voetbal zonder vrouw

Homo levend verbrand in Rusland

Zuid-Afrika: lesbo’s ‘voor straf’ verkracht

India: beffen, pijpen & sodomie verboden

Rehabilitatie man die nazi-code brak

Komeet op Rusland “vanwege homo’s”

Arrestatie Saoedische voetballer om ‘seksuele afwijking’

Stoli-wodka steunt gays & lesbo’s Rusland


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>