Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Russische gangster opgepakt in Wenen

graffiti gangster Holland Amsterdam 2015 March crime gun

De politie van Wenen heeft dit weekend een Rus gearresteerd die in zijn moederland gezocht werd voor minstens veertig moorden. Oostenrijk zal hem aan Rusland uitleveren.

Volgens The Moscow Times werd Aslan Gagiyev zaterdag door Oostenrijkse elitetroepen opgepakt in een trein. De 43-jarige bendeleider reisde op een vervalst Bulgaars paspoort. Zijn aanwezigheid in het land zou door de Russische tak van Interpol aan Oostenrijk gemeld zijn.

AK-47 graffiti kalashnikov Spui Amsterdam 2014 June machine-gunBende gespecialiseerd in het vermoorden van officials

Gagiyev, alias ‘Dzhako’, startte zijn criminele carrière in 2004 met een reeks aanslagen op veiligheidsagenten en bestuurders in het noorden van de Kaukasus. In 2007 begon hij met het formeren van een bende, die uiteindelijk uit minstens 46 personen zou hebben bestaan.

Gagiyev en zijn trawanten specialiseerden zich in het liquideren van officials zoals de in 2008 vermoorde burgemeester van Vladikavkaz, Vitaly Karayev. Een ander prominent slachtoffer van de groep was Mark Metsayev, hoofd corruptiebestrijding van Noord-Ossetië.

sticker hell yeah Amsterdam center 2014 January criminal machine-gun

De Russische veiligheidsdienst FSB wist afgelopen augustus in Moskou diverse bendeleden te arresteren. Inmiddels zitten veertien van hen achter slot en grendel, tien staan er nog op de lijst van Interpol.

DF

Gerelateerd:

Poetin: ‘GTA-gang = terreur’

Grigory Kotovsky, de gangster-communist

Agenten Rusland hielpen kidnapper

Tuig & oppertuig

Bende-oorlog Rusland na dood ‘Grandpa Hassan’


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>