Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Rusland: politicus met bloedende aambei mishandelt kind

sticker Tio squad Amsterdam center August 2013 buttocks

In de regio Krasnoyarsk is afgelopen maandag de communistische afgevaardigde Dmitry Popkov tot 300 uur taakstraf veroordeeld voor het mishandelen van een 15-jarige diabeticus.

Als een soort amateurjournalist was de jongeman lokale festiviteiten aan het filmen in juni 2012, toen hij benaderd werd door een groepje mensen die hem vroegen hen ook op beeld te zetten.

sticker Narcoze spuit Amsterdam needleAangezien de batterij van zijn camera bijna leeg was weigerde hij dit waarna Popkov hem in zijn buik stompte en vervolgens wegwandelde.

Wegens zijn suikerziekte droeg de jongen een een spuitje bij zich om insuline tot zich te nemen, maar deze brak door de klap hetgeen voor hem een gevaarlijke situatie opleverde.
sticker south side Baltics 2012

Tijdens het onderzoek naar de mishandeling ontkende Popkov schuld en probeerde bovendien de rechtsgang te vertragen.

sticker ass butthole Amsterdam center September 2013 anusHoewel hij beweert door een bloedende aambei geplaagd te worden, woont hij regelmatig raadsvergaderingen bij en bestuurde een auto op de dag waarop hij gearresteerd werd. Zijn advocaat kondigde aan in hoger beroep te gaan tegen het vonnis.

De moeder van het slachtoffer was echter tevreden met de uitspraak van de rechter, wegens zijn erkenning dat Popkov fout zat.

DF

Gerelateerd:

Vibrator leidt tot ontruiming postkantoor Rusland

Dochter (16) burgemeester Moskou bezit woning $5.3 mln

Russische arts slaat hartpatiënt dood in ziekenhuis

Rusland: politieke snollen zijn beledigd

‘Pedofielen’ willen aftreden kinder-ombudsman Rusland


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>