Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Ruim 100.000 seksslaven in Turkije’

sticker Pimpalicious flame of the city Amsterdam August 2013

Hoewel Turkije in bepaalde opzichten steeds moderner wordt kent het land ruim 100.000 mensen die in seksuele slavernij gehouden worden.

De prostitutie maffia die hier achter zit zou het in de helft der gevallen voorzien hebben op kwetsbare minderjarigen, zoals weeskinderen, slachtoffers van seksueel misbruik en zelfs geestelijk gehandicapten.

sticker 'Turkish head'Het probleem doet zich vooral voor in het oosten en zuidoosten van het land.

Dit blijkt uit een uitgebreid rapport van de niet gouvernementele organisatie (NGO) Şefkat-Der, die zich inzet voor gemarginaliseerde elementen in de Turkse samenleving.

‘Mannenbordeel voor noden vrouw’
Afgelopen maart wist de organisatie nog de aandacht op zich te vestigen met het verzoek om een sekspaleis vol mannen te mogen openen.
sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

“Als vrouwen niet te redden zijn van slavernij, open dan een bordeel waar mannen aan het werk gezet worden”, aldus de petitie van de NGO die ook naar de autoriteiten gezonden werd.

Volgens initiatiefnemer Hayrettin Bulan werd hen toen verteld dat “mannen te allen tijde toegang tot bordelen moesten hebben”.

Bulan: “Als mannen deze behoeften hebben dan hebben vrouwen ze ook. Als ze plekken zien waar vrouwen de slaven van mannen zijn, moeten er ook locaties openen waar heren de dames dienen.”

DF

Gerelateerd:

Hoeren wurgen dwang-pooier

Armeense geschiedenis: ‘Tatoeages van oma’

Pedo-maffia GB bij schoolplein

Bende pooiers vs The Punisher

Nederlands-Marokkaanse loverboy op Aljazeera

‘(L)overheid’: de staat als pooier

Hoer maakt bloed-ketchup uit wraak om AIDS

Moslimmeisje ‘goedkoper slachtoffer’ pooier dan blanke


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>