Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Raciale spanningen na groepsverkrachting

sticker neighbourhood watch Amsterdam center 2013 August

Een uiterst brute seksuele aanval op een kind zorgt voor onrust in de westelijke buitenwijken van de Australische stad Sydney. De broer van het veertienjarige slachtoffer, dat zaterdagavond in een park werd verkracht door zes mannen, zou aangemoedigd worden om wraak te nemen.

De aanvallers waren naar verluidt van Afrikaanse komaf, terwijl het meisje stamt uit de Micronesische gemeenschap. Een zus van het slachtoffer roept op tot kalmte. “Hou alsjeblieft op met de negativiteit, we hebben vrede nodig. Onze broer is de enige die wij meisjes hebben, welk nut heeft hij voor ons als hij in de gevangenis zit?”
sticker Love thy neighbour Amsterdam Spui 2013

Vrienden van het slachtoffer zouden online al gedreigd hebben met het vermoorden van Afrikanen in de wijk Doonside, schrijft The Sidney Morning Herald.

Volgens een vriend van het meisje was ze in het park om drugs te kopen, terwijl andere getuigen beweren dat ze er ‘zat te drinken met mannen’. De lokale geestelijke Chris Riley van organisatie ‘Jeugd van Straat’ zei dat er in de wijk al jaren spanningen sluimeren tussen verschillende etnische gemeenschappen.

DF

Gerelateerd:

Afrikanen verkrachten Australisch meisje

Na huwelijk toch straf kinderverkrachter

Verkracht meisje vecht voor leven (Maleisië)


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>