Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

PvdA’ers zijn dappere mensen

sticker zwaarste maffia PvdA belastingverhoging garantie Amsterdam center 2013 September

De ene socialist gapt van daklozen, de ander liegt over zijn ‘nieuwe baan’, een derde besteelt zijn partij en een Rotterdamse PvdA’er spant zich tot het uiterste in voor het ontslag van een klokkenluider.

De misdaad van de laatstgenoemde bestond uit zijn bezorgdheid over de brandveiligheid van gebouwen waarin kinderen gehuisvest zijn. Integere ambtenaren zijn gewaarschuwd!

sticker beer mond dichtgenaaid Amsterdam 2013 censuurAl bijna een kwart eeuw lees ik met grote regelmaat over betrokkenheid van PvdA-leden bij de meest uiteenlopende schandalen. Doel is doorgaans zelfverrijking ten koste van de arbeiders in wier naam ze beleid maken.

Zelf overwoog ik wel eens lid van de partij te worden, maar een panische angst maakte zich telkens meester van me op het moment dat ik tot aanmelding over wilde gaan.

Hoe leg je je Partij van de Arbeid lidmaatschap uit aan je sociale omgeving?

Wat heeft een min of meer beschaafd mens te zoeken bij zo’n salonsocialistisch netwerk van wachtgeld-minnaars, opportunistische leugenaars, schaamteloze kleptomanen, corrupte pluche-klevers, tragische fantasten, kleine dictators en andere huichelachtige parasieten die graag leven op de ‘Portemonnee van de Ander’, zoals de bekendste afkorting van PvdA inmiddels luidt?

Mijn respect voor mensen die openlijk PvdA’er zijn wordt niet veroorzaakt door hun denkbeelden, die ik voor de volle honderd procent verwerp, maar is gevolg van de totale lak aan de samenleving die ze middels hun lidmaatschap openlijk tentoonspreiden. Deze houding getuigt van grote moed.
anti-PvdA poster Verzieking Afghanistan 2014 February Amsterdam center

In de ogen van de gemiddelde Nederlander anno 2013 is het morele gehalte van de PvdA immers gezakt tot ver onder dat van pedofielen-club Martijn, dus moet je erg dapper zijn het sociaaldemocratisch gedachtegoed publiekelijk aan te hangen.

De partij die niet eens kan verhinderen dat een lokale bestuurder tienduizenden euro’s uit de eigen kas ontvreemdt maar zich desalniettemin geroepen voelt de Nederlandse inkomens op ongekende schaal te plunderen.

DF

Gerelateerd:

Idee stadshypotheekbank PvdA roekeloos

“Die Spekman moet zelf z’n mond houden”

Ad Melkert, de joker van het ESF, is terug

Positieve discriminatie bespot door leerlingen

Moeten joden Lodewijk Asscher vrezen of haten?


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>