Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

PvdA voert nimmer aflatende strijd tegen de beschaving

Riga Hitlergroet Nazi sticker

Het stadsdeel Zuid waarin ik woon is ongetwijfeld een der weinige in Amsterdam waar meer belasting opgehoest wordt dan geconsumeerd. Ondanks dit persen gemeentelijke bureaucraten in toenemende mate de laatste productieve burgers hier af ten bate van allerlei clubjes gehoofddoekte ganzen die tussen het baren door naaicursussen genieten en Anti-Amerikaanse demonstraties organiseren in deze stad, ooit een baken van vrijheid. Winkeliers, horeca-bazen en ‘de gewone man’ worden bedolven onder belastingen, boetes en allerlei andere ellende waarmee het miskramen-gilde op het stadhuis de verstronting van stad bevordert.

De PvdA is immers niet veel meer dan een soort front voor ambtelijke belangen en de gesubsidieerde sector daaromheen. Het rode geteisem op het stadhuis versterkte inmiddels zijn gelederen met teven en reuen zoals Elatik en Baâdoud, die door het uitdelen van onze inkomsten ervoor zorgen dat de analfabete Untermensch waaruit hun achterban goeddeels bestaat blijft stemmen op de Partij voor de Afgrond.

Ondanks de gewelddadige criminaliteit waarmee autochtonen hier in toenemende mate te maken hebben is handhaving echter gericht op stoepfietsers en sinds kort zelfs of mensen die hun fiets er kortstondig parkeren. Dit is tegen het zere been van lokale ondernemers zoals Therese van Leeuwen, mede-eigenaar FEBO: “Wij hebben de Noordzuidlijn voor de deur, al negen jaar, dat kost ons heel veel omzetverlies, en als door handhaving de klant die wij wél krijgen ook nog eens weggejaagd wordt, dan gaat het natuurlijk niet goed.” Sommige staat ze daarom zelfs toe hun fietsen gedurende hun snack in haar zaak te stallen.

Joris Scheen van dienst Stadstoezicht wil echter niet dat voetgangers door geparkeerde fietsen moeten uitwijken naar het fietspad. “Juist om de overlast van de Noordzuidlijn te beperken, wordt hier gehandhaafd.”

sticker weg met de deelraden Amsterdam juli 2013 SPOfwel: de problemen die de infrastructurele mega-fiasco van de gemeente veroorzaakt leveren een reactie op van burgers, dus huur je mensen in om die te bestraffen.

Ik voel mij steeds meer een jood ten tijde van de Duitse bezetting. Hoge belastingen, bendes antisemitisch tuig op straat en hypocriete zwakzinnigen als bestuurders die steeds geraffineerder beschaafde burgers de afgrond in duwen.

DF

Gerelateerd:

Fietsenterreur AFAC in binnenstad Amsterdam

(dit artikel is gekuist op 7 oktober 2012)

Tags:        |      |      |      |      |      |   

2 reacties

  1. Zoiets ja. Als een met belastinggeld gefinancierde club zich in bewoordingen als ‘apen en varkens’ uit mag laten over ons, dan acht ik me ten volle gerechtigd ze terug te plagen. Helaas verlaag ik me dan wel tot hun “niveau”. Morgen naar verluid een demo op Museumplein, kom je even kijken ;) ?

  2. Als ik het goed begrijp verhuren apen zich dus aan honden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>